Geplaatst op

Website en webwinkel Winkeltjes.net vernieuwd

begin nu je eigen online shop

Onze nieuwe – responsive – website en webwinkel staan online.

Responsive betekent dat de website en/of webshop zich aanpast aan het apparaat waarmee de website wordt bezocht.

Inmiddels zijn er ook al een aantal webwinkels omgezet naar een responsive webwinkel en zullen we al onze klanten benaderen. Klanten die dat willen kunnen worden omgezet zonder meerkosten. De responsive webwinkel wordt – niet zichtbaar voor derden – achter je huidige webwinkel geplaatst zodat je hem in je eigen tempo kunt inrichten. Zodra jij vindt dat je responsive webwinkel online kan, zetten wij je webwinkel om en zorgen we ervoor dat je webwinkel goed in de zoekmachines wordt opgenomen.

Responsive webwinkel is de toekomst

Eigenlijk kun je niet meer anders dan je webwinkel omzetten in een responsive webwinkel. De techniek gaat mega snel vooruit en er wordt steeds meer gebruik gemaakt van mobiele telefoons en tablets. Ook al worden bestellingen in een webwinkel nog vaak vanaf een laptop of pc gedaan, de verwachting is dat het winkelen via mobiele telefoons en tablets flink zal toenemen. Met een responsive webwinkel ziet je webwinkel er representatief uit op diverse apparaten, wat je omzet ten goede zal komen. Bijkomend voordeel van een responsive webwinkel is dat de bezoekers van je webshop niet eerst een applicatie hoeven te downloaden. Je webshop komt op elk willekeurig apparaat goed in beeld.

Zoekmachines waarderen responsive webwinkels

Behalve dat een responsive webshop erg vriendelijk is voor je (potentiƫle) klanten, zijn tegenwoordig ook de zoekmachines dol op responsive websites en webshops. Zoekmachines zullen websites en webshops die geschikt zijn voor mobiele telefoons, hoger waarderen.
Twijfel dus niet langer en zet of laat je webshop omzetten in een responsive webwinkel.

Wil jij ook een webshop beginnen?

Heb je plannen om zelf een webshop te beginnen? Lees dan meer over het starten van een webshop op webwinkel beginnen – Winkeltjes.net.