Partners

Webwinkel keurmerk Qshops

Keurmerk voor webshopsQshops is een sterk groeiende brancheorganisatie en belangenbehartiger van bedrijven in Nederland die zich bezighouden met het verkopen op afstand aan consumenten. Bij Qshops aangesloten webwinkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de gedragscode. Qshops heeft mede ten doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van aankopen via internet, per telefoon, catalogus en post te vergroten.

Alle aangesloten bedrijven worden op een reeks van criteria getoetst en geadviseerd ter aanvulling en verbetering. Wij willen dan ook graag samenwerken met gemotiveerde ondernemers die correct en eerlijk zakendoen. Relaties van Winkeltjes.net kunnen vrijblijvend certificering aanvragen.
Een bij Qshops aangesloten webwinkel voert een privacyprotocol met het doel dat persoonlijke gegevens van de internetconsument niet worden misbruikt. Tevens wordt het herroepingrecht, maximale levertijd en correcte creditering binnen termijn uit de Wet kopen op afstand nageleefd. Daarnaast bemiddelt Qshops als organisatie bij klachten/geschillen die ontstaan tussen Consument en Ondernemer. Zij stellen hier altijd ten doel om binnen een zo kort mogelijke periode tot een passend oplossing te komen. Bij zowel leden als consument wordt verwacht dat er wordt meegewerkt aan genoemde oplossing.

Voor bedrijven die nog niet bij Qshops zijn aangesloten en werken met Winkeltjes.net, is certificering mogelijk. Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor certificering. Qshops kent geen opzegtermijn en het lopende kwartaal is vrij van bijdrage. Deze gratis periode kan benut worden om de voordelen van certificering te ervaren. Je site wordt uitgebreid getoetst en waar nodig voorzien van advies ter aanpassing en of verbetering.
Lees hier meer over een lidmaatschap bij Qshops.

Je bedrijf en webshop(s) direct aanmelden kan online via deze link.


Creditcard betalingen en/of Paypal

Paypal voor bedrijven
Voor webwinkeliers die hun klanten de mogelijkheid willen geven om met een creditcard te betalen, is er Paypal voor bedrijven. Via de Paypal banner hierboven kun je direct een account openen. Wij implementeren je account kosteloos in je webwinkel.


 

 

Tags:
Webshop beginnen