Geplaatst op

Webwinkel omzetten naar responsive webshop

begin nu je eigen online shop

Responsive webshop, wat is dat?

Responsive betekent dat de webwinkel zich aanpast aan het apparaat dat je klant gebruikt om online te winkelen. Of het nu een mobiele telefoon is, een tablet, een laptop of een gewone computer. Een responsive webshop is gebruikers vriendelijk voor jou en voor je klanten. Je (potentiële) klanten hoeven namelijk niet eerst een speciale app te downloaden om bij jou te komen winkelen.

Overstap naar responsive webwinkel voor onze huidige klanten

Heb je al een webwinkel bij ons? Dan kun je, als je dat wilt, zonder meerkosten je bestaande webwinkel omzetten in een responsive webwinkel.

Wij helpen je

Omdat wij graag elke klant goed op weg helpen, hebben wij besloten klant voor klant te benaderen en elke klant alle aandacht te geven die nodig is. Dit betekent dat wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wil je niet wachten tot wij contact met je opnemen, omdat je juist nu in een rustige periode zit en tijd hebt om een nieuwe webwinkel in te richten, dan mag je ons uiteraard ook zelf benaderen.

Bij het omzetten wordt je responsive webwinkel – niet zichtbaar voor derden – achter je huidige webwinkel geplaatst zodat je hem in je eigen tempo kunt inrichten, met of zonder hulp van ons.

Google

Voor een goede vindbaarheid in Google, adviseren wij je in je nieuwe webwinkel de tips te lezen en uit te voeren welke wij hier hebben vermeld: SEO tips – Google
Zodra je responsive webwinkel is ingericht, zetten wij deze zichtbaar online voor je. Daarna gaan wij even heel intensief voor je aan de gang met Google, zodat je nieuwe webwinkel goed wordt opgepikt.

 

Tags: # Webwinkel beginnen