winkeltjes.net | je eigen webwinkel op internet!

Startpagina | Voorwaarden | Bedrijfsgegevens | Helpdesk | Mail ons | Gastenboek | Linksspacer


Bestelling bekijken
Bestelling verzenden

MENU
Webwinkel bestellen
Extra opties bestellen
Vergelijk winkelpakketten
Veel gestelde vragen

ONZE KLANTEN
Winkelstraat
Informatieve websites

BANNERS
Kant en klare banners
Voorbeeld banners

PORTFOLIO
Portfolio webdesign
Portfolio vormgeving

NIEUWS
Nieuws 2015
Nieuws 2014

OVERIG
Bedrijfsgegevens
Helpdesk
Partners
Onderhoud en Storingen

NIEUWE WEBWINKELS/SITES
Speelgoedfeestje
VaasSok
Rozengeur en Maneschijn

VOLG ONS
Volg Winkeltjes.Net op 
Facebook Volg Winkeltjes.Net op TwitterQShops

paypal verified ideal

Partners

QShops Qshops is de sterkst groeiende brancheorganisatie en belangenbehartiger van bedrijven in Nederland die zich bezighouden met het verkopen op afstand aan consumenten. Bij Qshops aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de gedragscode. Qshops heeft mede ten doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van aankopen via internet, per telefoon, catalogus en post te vergroten.

Alle aangesloten bedrijven worden op een reeks van criteria getoetst en geadviseerd ter aanvulling en verbetering. Wij willen dan ook graag samenwerken met gemotiveerde ondernemers die correct en eerlijk zakendoen. Relaties van Winkeltjes.net kunnen nu vrijblijvend certificering aanvragen.
Een bij Qshops aangesloten webwinkel voert een privacyprotocol met het doel dat persoonlijke gegevens van de internetconsument niet worden misbruikt. Tevens wordt het herroepingrecht, maximale levertijd en correcte creditering binnen termijn uit de Wet kopen op afstand nageleefd. Daarnaast bemiddelen wij als organisatie bij klachten/geschillen die ontstaan tussen Consument en Ondernemer. Wij stellen hier altijd ten doel om binnen een zo kort mogelijke periode tot een passend oplossing te komen. Bij zowel leden als consument wordt verwacht dat er wordt meegewerkt aan genoemde oplossing.

Voor bedrijven die nog niet bij ons zijn aangesloten en werken met Winkeltjes.net, is certificering mogelijk. U kunt zich vrijblijvend aanmelden voor certificering. Wij kennen geen opzegtermijn en het lopende kwartaal is vrij van bijdrage. Deze gratis periode kan benut worden om de voordelen van certificering te ervaren. Uw site wordt uitgebreid getoetst en waar nodig voorzien van advies ter aanpassing en of verbetering.
Uw bedrijf en shop(s) direct aanmelden kan online via deze link.


Meld u aan voor 
PayPal en begin direct met het accepteren van 
creditcardbetalingen.
Voor winkeliers die hun klanten de mogelijkheid willen geven om met een creditcard te betalen, is er Paypal voor bedrijven. Via de Paypal banner hierboven kunt u direct een account openen.

Webwinkel bestellen | Vergelijk winkelpakketten | Startpagina | Voorwaarden | Bedrijfsgegevens
Naar boven

Alle prijzen zijn weergegeven in EURO. Prijzen zijn inclusief BTW.

Powered by winkeltjes.net
een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap