Startpagina
Uitleg
Voorwaarden
Privacybeleid
Contact
Mail ons
Links

Winkelmandje
Bestelling verzenden

Update Dames
Update Meisjes
50% korting dames
50% korting diversen
50% korting heren
50% korting jongen
50% korting meisje
Boeken
Diversen
Gereserveerd
Herenkleding
Handgemaakte Griekse sieraden
maat 80/86 jongens
maat 80/86 meisjes
maat 92/98 jongens
maat 92/98 meisjes
maat 104/110 j.
maat 104/110 m.
maat 116/122 j.
maat 116/122 m.
maat 128/134 j.
maat 128/134 m.
maat 140/146 j.
maat 140/146 m.
maat 152/158 j.
maat 152/158 m.
maat 164/170 j.
maat 164/170 m.
maat 176 j.
maat 176 m.
maat 34/36 (XS/S)
maat 38/40 (M/L)
maat 42/44 (XL)
maat 46/48 (XXL)
maat 50 en groter
Schoenen
Sieraden
Tassen
Winterkleding dames
Winterkleding heren
Winterkleding jongens
Winterkleding meisjes
Winter diversen
Zomerkleding dames
Zomerkleding heren
Zomerkleding jongens
Zomerkleding meisjes

Boeken
26 artikelen | Pagina: < 123 >

2 Disney boekjes van Frozen
2 Disney boekjes van Frozen

In nieuwstaat zijn beide boekjes. De set bestaat uit een voorleesboekje met het Wondermooie verhaal, maar kan door oudere kinderen ook zelf gelezen worden. Het andere boekje is voor de wat kleinere kinderen met dikke bladeren.
Prijs : € 2.00
 

Naar bovenkant pagina

Bella Andre - Op het eerste gezicht
Bella Andre - Op het eerste gezicht

In perfecte staat is deze paperback van 272 bladzijdes. Chloe Peterson heeft een heel zware nacht achter de rug. De grote blauwe plek op haar wang is daarvan het bewijs. En als haar auto van een natte weg rechtstreeks een greppel in schuift raakt ze ervan overtuigd dat zelfs de waanzinnig knappe man die haar redt te midden van de regenstorm, te mooi is om waar te zijn. Of niet? Chase Sullivan reist als succesvol fotograaf de hele wereld over, en heeft de mooie vrouwen voor het uitkiezen. Zijn leven is perfect ­zoals het is – totdat hij die éne vrouw tegenkomt die zijn avances niet meteen beantwoordt. Chloe is het mooiste wezen dat hij ooit ontmoet heeft, maar Chase moet alles op alles zetten om de vrouw van zijn dromen niet te laten ontsnappen. Zal Chloe hem ook in haar armen durven sluiten?
Prijs : € 3.00
 

Naar bovenkant pagina

Corine Hartman - Bloedlijn
Corine Hartman - Bloedlijn

Thriller met 320 bladzijdes. Een rechercheur van politie neemt wraak op de psychopaat die haar zoon vermoordde… Rechercheur Jessica (Jessy) Haider beleeft na de dood van haar zoon perioden van intens verdriet en rouw, maar ook van machteloze woede. Nick werd vermoord door een psychopaat die zij jaren eerder achter de tralies liet verdwijnen en de man lijkt sinds zijn ontsnapping nog maar één doel te hebben: haar leven ruïneren. Na een gedwongen verlof mag Jessy bewijzen dat ze haar werk weer aan kan. De zestienjarige dochter van een kwekersgezin lijkt zelfmoord het hebben gepleegd. Al snel blijkt dat het meisje alle reden had om te leven en de rechercheur gelooft niet in zelfmoord. Jessy duikt in het leven van het kwekersgezin, maar heeft een verborgen agenda: ze grijpt de zaak aan om de kwelgeest op te sporen die haar zoon vermoordde. Het is het begin van een kat- en muisspel op leven en dood.
Prijs : € 3.50
 

Naar bovenkant pagina

Danielle Steel - De verjaardag
Danielle Steel - De verjaardag

In perfecte staat is dit boek met 320 bladzijdes. Valerie Wyatt, een succesvolle styliste en beroemde televisiepersoonlijkheid, wordt zestig. Het belooft een zware dag te worden voor haar: ze doet er alles aan om haar ware leeftijd te verhullen en is tot haar verdriet al jaren alleen door haar drukke baan. Jack Adams, voormalig topsporter, werkt bij dezelfde televisiemaatschappij als Valerie. Hij staat vooral bekend om zijn seksuele escapades met veel jongere modellen. Op zijn vijftigste verjaardag wordt hij met hevige pijn wakker en besluit hij zijn leven radicaal te veranderen. Valeries dochter April, eigenares van een beroemd restaurant, is die dag ook jarig: ze wordt dertig en wordt geconfronteerd met haar man- en kindloze bestaan. Haar zaak is haar alles, maar voor hoe lang? De levens van deze drie mensen worden onverwacht op hun kop gezet door een gewelddadige gijzeling en een kortstondige romance. Dit is een verjaardag om nooit te vergeten: nieuwe relaties ontstaan, vol hoop, liefde en warmte.
Prijs : € 3.50
 

Naar bovenkant pagina

Danielle Steel - Echo
Danielle Steel - Echo

In perfecte staat is dit boek met 320 bladzijdes. Zomer 1915. De joodse Beata Wittgenstein wordt dolverliefd op een jonge Franse officier. Hoopvol zien ze samen de toekomst tegemoet. Wanneer de Tweede Wereldoorlog zich aandient, moeten ze echter vrezen voor hun leven. Dochter Amadea sluit zich aan bij het verzet en waagt haar leven. En juist op die momenten van angst en gevaar weerklinken de stemmen uit het verleden en voelt Amadea de kracht en de liefde van haar moeder en haar oma het sterkst.
Prijs : € 3.50
 

Naar bovenkant pagina

Deborah Smith - In de Marmeren Tuin
Deborah Smith - In de Marmeren Tuin

Op een donkere lentenacht, vijfentwintig jaar nadat ik had geholpen mijn oudtante Clara Hardigree te begraven, stond ik haar tot mijn eigen verbazing weer op te graven... Ik keek op naar Eli Wade, de man wiens vertrouwen ik had geschonden, net zoals ik zijn vader met mijn zwijgen had verraden - vijfentwintig jaar eerder.' Zo begint deze ontroerende roman die het verhaal vertelt van Darleen en Eli. Ze zijn als kind gezworen vrienden, maar door een onopgeloste moord worden ze van elkaar gescheiden. Pas vele jaren later zal het geheim uit hun jeugd worden ontrafeld. De jonge Darleen wordt opgevoed door haar grootmoeder Swan Hardigree, de geduchte eigenaresse van de Hardigree Marmer Maatschappij die marmergroeven exploiteert. Swan regeert met ijzeren hand over haar personeel en doet er alles aan om Darleen voor te bereiden op haar toekomst. Ooit zal Darleen het bedrijf erven en, evenals haar grootmoeder, moeten heersen over het stadje Burnt Stand dat leeft van het marmer. Eli Wade is een intelligente jongen uit een arm gezin, die in het stadje is komen wonen en voor wiens familie grootmoeder Swan een ongewone belangstelling toont. Eli en Darleen worden dikke vrienden. Maar ze moeten elkaar in het geheim ontmoeten, want in deze gemeenschap van rangen en standen geeft de vriendschap tussen de rijke Darleen en de arme Eli geen pas. Wanneer na een reeks dramatische gebeurtenissen Eli's vader van moord wordt beschuldigd, verdwijnt Eli uit Burnt Stand - en uit het leven van Darleen. Vijfentwintig jaar later keert Eli terug en zullen langverborgen geheimen - letterlijk - worden opgegraven.
Prijs : € 3.00
 

Naar bovenkant pagina

Denise Deegan - Mijn zonnestraaltje
Denise Deegan - Mijn zonnestraaltje

Heel mooi boek met 336 bladzijdes. Ooit had Jennifer een glanzende carrière en werd door haar knappe verloofde op handen gedragen. Maar nu draait haar hele leven om haar vierjarige zoontje Charlie; Jennifer heeft nooit meer achterom gekeken.
Prijs : € 2.50
 

Naar bovenkant pagina

Hilde Vandermeeren - De toeschouwers
Hilde Vandermeeren - De toeschouwers

In hele mooie staat is deze literaire thriller met 272 bladzijdes. Marion werkt als freelance webdesigner en doet in haar vrije tijd aan kickboksen. Door gebeurtenissen uit haar verleden houdt ze mensen zo veel mogelijk op afstand. Haar vriendin Dana moet voor haar werk naar het buitenland en vertrouwt Marion haar twaalfjarige dochter Chavi toe. Het meisje zit op het internaat van een eliteschool in een bosrijke omgeving. Al snel heeft Marion het gevoel dat het daar niet veilig is. Dan wordt er in de school een moord gepleegd. Slaagt Marion erin om Chavi te beschermen? Of zal ze dezelfde fout maken die ze vroeger al heeft gemaakt?
Prijs : € 3.50
 

Naar bovenkant pagina

Jackie Collins - Vendetta
Jackie Collins - Vendetta

In nieuwstaat is dit boek met harde kaft en 365 bladzijdes. ackie Collins' roemruchte heldin, de sensuele en gevaarlijke Lucky Santangelo heeft bereikt wat ze wil. Hollywood is van haar: ze staat aan het hoofd van de Panther Studios en produceert de ene succesvolle film naar de andere. Op haar weg naar de top heeft Lucky vele vijanden gemaakt, die gezworen hebben haar niet te stillen honger naar macht een halt toe te roepen.
Prijs : € 2.50
 

Naar bovenkant pagina

James Levine - Het blauwe schriftje
James Levine - Het blauwe schriftje

Prachtig boek met 235 bladzijdes. Batuk groeide op in een klein dorpje op het platteland van India. In bittere armoede, maar desondanks was ze gelukkig. Tot de dag, toen ze negen was, dat haar vader haar meenam naar Mumbai en haar voor een fors bedrag aan een bordeel verkocht. Batuk vlucht in een sprookjesachtige fantasiewereld. Zo leert ze omgaan met de harde realiteit van het leven in Common Street, een beruchte straat in Mumbai waar jonge prostituees in kooien gevangen worden gehouden. Door in haar geheime schriftje over haar leven te schrijven, probeert zij hoop en schoonheid te vinden onder de meest onvoorstelbare omstandigheden.
Prijs : € 3.50
 

Naar bovenkant pagina

26 artikelen | Pagina: < 123 >

Altijd als eerste op de hoogte van updates en nieuwe producten?

Madelief Mailing lijst

Alle weergegeven prijzen in Euro.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap