Startpagina
Uitleg
Voorwaarden
Privacybeleid
Contact
Mail ons
Links

Winkelmandje
Bestelling verzenden

Update Dames
Update Meisjes
50% korting dames
50% korting diversen
50% korting heren
50% korting jongen
50% korting meisje
Boeken
Diversen
Gereserveerd
Herenkleding
Handgemaakte Griekse sieraden
maat 80/86 jongens
maat 80/86 meisjes
maat 92/98 jongens
maat 92/98 meisjes
maat 104/110 j.
maat 104/110 m.
maat 116/122 j.
maat 116/122 m.
maat 128/134 j.
maat 128/134 m.
maat 140/146 j.
maat 140/146 m.
maat 152/158 j.
maat 152/158 m.
maat 164/170 j.
maat 164/170 m.
maat 176 j.
maat 176 m.
maat 34/36 (XS/S)
maat 38/40 (M/L)
maat 42/44 (XL)
maat 46/48 (XXL)
maat 50 en groter
Schoenen
Sieraden
Tassen
Winterkleding dames
Winterkleding heren
Winterkleding jongens
Winterkleding meisjes
Winter diversen
Zomerkleding dames
Zomerkleding heren
Zomerkleding jongens
Zomerkleding meisjes

50% korting diversen
43 artikelen | Pagina: < 12345 >

2 Grote witte mokken met zilveren Tea print
2 Grote witte mokken met zilveren Tea print

Als nieuw zijn deze 2 grote witte mokken met op de voorkant een zilveren Tea print. De mokken zijn ongeveer 11 cm. hoog en doorsnee aan de bovenkant 8 cm.
Normale prijs : € 2.50
Nu voor : € 1.25
 

Naar bovenkant pagina

Atmosphere grijze tas
Atmosphere grijze tas

In perfecte staat is dit leuke grijze handtasje met 2 vakken met ritsen aan de bovenkant en daartussen nog een groot vak voor allerlei spulletjes. Over de bovenkant een bies met magneetsluiting. Binnenin nog een extra vakje voor een mobiel en nog 1 met ritssluiting. De tas is 18 cm. hoog, 27 breed 7 cm. diep.
Normale prijs : € 6.00
Nu voor : € 3.00
 

Naar bovenkant pagina

Bridget\'s Diary (ies) 3 dvd\'s
Bridget\'s Diary (ies) 3 dvd\'s

3 Dvd's in nieuwstaat. Bridget is een ruim dertigjarige vrijgezel die ervan overtuigd is dat iedereen alles goed voor elkaar heeft, behalve zij. De paar ambities die ze heeft zijn ogenschijnlijk onhaalbaar. Haar liefdesleven is een permanente crisissituatie. Bij het begin van het nieuwe jaar besluit ze dat het tijd is om haar leven in eigen hand te nemen en om een dagboek te gaan schrijven. Tevens neemt ze twee beslissingen: ze wil twintig pond afvallen en een aardige verstandige vriend vinden. Bridget is in tweestrijd. Het gaat om twee mannen: haar charmante, sexy, maar gevaarlijke baas Daniel en Mark, die in het begin afstandelijk en saai lijkt, tot zijn ware aard naar boven komt. Bridgets vergeefse pogingen om haar chaotische leven onder controle te krijgen en om innerlijk evenwicht te vinden, worden in kaart gebracht door de aantekeningen in haar dagboek. Komische gebeurtenissen volgen elkaar op en uiteindelijk ontdekt Bridget dat ze uitstekend in staat is om de verwarring om haar heen te overleven....
Normale prijs : € 6.00
Nu voor : € 3.00
 

Naar bovenkant pagina

Brocante metalen schaal met houders voor waxine lichtjes
Brocante metalen schaal met houders voor waxine lichtjes

Zo apart deze brocante soort van schaal, prachtig bewerkt op pootjes en daarop staafjes waar weer rondjes op staan voor het plaatsen van waxine lichtjes. De schaal is 41 cm. breed en 13 cm. diep.
Normale prijs : € 12.00
Nu voor : € 6.00
 

Naar bovenkant pagina

Bruine schoudertas met vogeltjes print
Bruine schoudertas met vogeltjes print

Hele mooie bruine schoudertas met een soort van jute op de voor- en achterkant. De tas sluit aan de bovenkant met ritssluiting en binnenin nog extra vakjes, en op de voorkant een flap en deze heeft een magneetsluiting. Op de flap een hele leuke print van verschillende kleuren vogeltjes. De schouderband is te stellen. De tas is 22 cm. hoog, 27 cm. breed en 9 cm. diep.
Normale prijs : € 5.50
Nu voor : € 2.75
 

Naar bovenkant pagina

Carry Slee - Confetti Conflict NIEUW
Carry Slee - Confetti Conflict NIEUW

Nieuw boekje met 104 bladzijdes. Wat is er toch de laatste tijd met Marks vader aan de hand? Mark weet het niet, en veel tijd om er over na te denken heeft hij niet. Want als hij samen met zijn klas een grap uithaalt, met hun krenterige klasgenoot lopen de zaken uit de hand. En de club van Harde Henkie laat niet met zich spotten. En dan is er nog het probleem van Jasmijn die keigoed is in turnen. Ze wil heel graag naar het sportinternaat, maar haar ouders zijn het daar absoluut niet mee eens. Samen met Jasmijn bedenkt Mark daarom een plan. Een heel goed plan...zenken ze.
Normale prijs : € 2.50
Nu voor : € 1.25
 

Naar bovenkant pagina

De verdwijning van Marion en Romy
De verdwijning van Marion en Romy

In hele mooie staat is dit boek met 190 bladzijdes. Henny Korver en Ron Couwenhoven, alle twee als verslaggever verbonden aan De Telegraaf, doen in dit boek een poging tot reconstructie van de opzienbarende verdwijning van de achttienjarige Marion van Buuren uit Bergen en haar elf maanden oude dochtertje Romy, voor het laatst in leven gezien op 8 juni 1997. Hoofdverdachte in deze zaak was de 24-jarige Turkse Nederlander Okan O., de vader van het kind. Hij is inmiddels in de strafgevangenis van Scheveningen aan kanker overleden. Okan kwam in 1990 met zijn moeder naar Nederland. Voordat hij en Marion elkaar leerden kennen, had hij al een veroordeling wegens mishandeling achter de rug en ook in de relatie met zijn vriendin bleek hij over tamelijk losse handjes te beschikken.
Normale prijs : € 3.50
Nu voor : € 1.75
 

Naar bovenkant pagina

DVD Birdcage
DVD Birdcage

Als nieuw is deze dvd. De lucht klaart op met de prachtige beelden en geluiden op deze TV Vogelkooi. Iedereen zal verrast worden, zelfs huisdieren, door de adembenemende echtheid van beeld en geluid. Zonder enig onderhoud. Kies uit zingende kanaries, dansende vinken en kleurrijke papegaaien. Als bonus krijgt u tevens een widescreen versie en de keus uit natuurlijke vogelgeluiden of achtergrondmuziek. De DVD kan continue afgespeeld worden.
Normale prijs : € 2.50
Nu voor : € 1.25
 

Naar bovenkant pagina

Emily Barr - Cuba Libre
Emily Barr - Cuba Libre

In perfecte staat is deze pocket met 349 bladzijdes. Genoeg van je eigen leven? Steel dat van een ander! Wanneer de relatie van Maggie op de klippen loopt, verhuist ze naar Brighton. Het aanknopen van nieuwe vriendschappen wil maar niet lukken en uit eenzaamheid ontwikkelt Maggie een dwangmatige belangstelling voor haar buren Libby en David. Na de geboorte van hun baby heeft Libby haar baan opgezegd, maar haar nieuwe leven als fulltime moeder bevalt haar maar matig. Juist wanneer ze heeft besloten dat ze weer een baan gaat zoeken, vertelt David dat hij een sabbatical wil nemen en hij haalt Libby over om een half jaar naar Cuba te gaan om Spaans te leren. Maggie volgt haar buren naar Havana, waar haar verleden - en dan vooral de gewelddadige dood van haar jongere zus - haar begint te kwellen. En terwijl Maggies eigen leven haar stukje bij beetje ontglipt, probeert ze dat van Libby over te nemen... Met Cuba Libre schreef Emily Barr wederom een roman vol humor, spanning en avontuur die zich dit keer afspeelt op het kleurrijke Cuba. Cuba Libre is de derde roman van Emily Barr, die eerder succes had met Backpack en Bagage. Barr schreef columns en reisverhalen voor onder andere The Observer en The Guardian en woont momenteel met haar man en zoon in Sussex.
Normale prijs : € 2.50
Nu voor : € 1.25
 

Naar bovenkant pagina

Emily Giffin - Doortrapt!
Emily Giffin - Doortrapt!

In hele mooie staat is dit boek met 319 bladzijdes. Darcy Rhone, glamourgirl, egoοstisch maar bloedmooi, krijgt altijd alles wat ze hebben wil. Ze brengt haar dagen door met winkelen, feesten en voorbereidingen treffen voor haar huwelijk met de perfecte man, Dex. Ze is er vast van overtuigd dat de wereld om haar altijd goedgeklede persoontje draait. Tot ze Dex betrapt in de slaapkamerkast van haar beste vriendin, die aardige, rustige Rachel. Het gaat er nu even niet om dat Darcy zelf ook is vreemdgegaan met Marcus, de beste vriend van Dex. Ze is zelfs zwanger van hem en neemt aan dat hij wel voor haar zal zorgen. Marcus dumpt haar. Darcy vlucht naar Londen en trekt in bij een jeugdvriend. Die maakt haar al snel duidelijk dat hij haar elitaire maniertjes niet pikt. Darcy zal radicaal moeten veranderen! Pas dan kan ze beginnen aan haar reis naar zelfontplooiing, vergeving, ware liefde en moederschap. Emily Giffin werkte vier jaar als advocate bij een topbedrijf in Manhattan, waarna ze naar Londen vertrok om fulltime te schrijven. Ze woont nu met haar man en twee zoontjes in Atlanta, V.S.
Normale prijs : € 3.50
Nu voor : € 1.75
 

Naar bovenkant pagina

43 artikelen | Pagina: < 12345 >

Altijd als eerste op de hoogte van updates en nieuwe producten?

Madelief Mailing lijst

Alle weergegeven prijzen in Euro.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap