Afdelingen


Verkoop en inbreng Kleding
  Wij verkopen jouw kleding
Wie, wat en waar?

Winkel opties

Startpagina | Uitleg | Voorwaarden | Privacybeleid | Contact | Mail ons | Gastenboek | Links

 Winkelmandje | Bestelling verzenden

Verkoop en inbreng Kleding - Wij verkopen jouw kleding
Wij verkopen jouw kleding |


Prijs : € 0.00
 


Hoe werkt de inname van 2e-hands kleertjes?


De formule om kinderkleding door te verkopen is een win/win-situatie.
Je kids zijn vaak met 1 of 2 jaar uit dat leuke jurkje of uit die mooie merk-broek gegroeid terwijl het kledingstuk nog in prima staat verkeerd. Zeker als het een duurder A-merk betreft, is het nog prima te gebruiken voor "een tweede ronde". Deugniet Kinderkleding was één van de eerste (in 1999 !) die dit ook durfde toe te passen in een professioneel winkel-concept. Met dus meer keuze, waarborg van afwikkeling en een goed advies!

Deugniet Kinderkleding Utrecht selecteert ALLEEN uit de allerbeste kinderkledingmerken, omdat alleen déze kwalitatief goed genoeg zijn om nog eens een paar jaar te worden gedragen. Non-merken nemen wij NIET in!
Deugniet verkoopt geen goedkopere B-merken, omdat deze eerder verslijten, pluizen, verkleuren, krimpen of gewoon "uit de mode zijn." Vanzelfsprekend geeft Deugniet ook graag een goed advies, want mooie kwaliteitskleding kopen voor je kids is natuurlijk ook gewoon leuk! Je hebt alle tijd in onze gezellige winkel, ook om even te passen (en de kids om lekker te spelen!)

Wanneer je zelf merkkleding hebt die je kinderen niet meer dragen, kun je deze vrijblijvend bij Deugniet inleveren voor verkoop. Dit gaat op basis van consignatie, oftewel: het kledingstuk blijft je eigendom, Deugniet verricht alle handelingen om het voor je te verkopen.

Wij controleren handmatig welke merkkleertjes voldoen, wij prijzen het artikel conform gangbare marktprijzen en hangen het gesorteerd in onze winkel.

Alle ingenomen kleding wordt geregistreerd in ons computersysteem zodat er op elk moment te zien is wat er verkocht is. Deugniet draagt geen verantwoording over vermissing, beschadiging of diefstal tijdens de consignatie-verkoop en is NIET aansprakelijk wanneer een kledingstuk onverhoopt ontbreken zou. De persoonlijke controle in de winkel wordt verder ondersteund door enkele diefstal-remmende toepassingen.

Inname is geen inkoop, je blijft eigenaar; mocht je kleding deels NIET verkocht zijn, dan kun je deze aan het eind van het seizoen weer ophalen. Hierover krijg je ook netjes bijtijds bericht van op je mail.

Restanten brengen wij daarna 2x per jaar naar het goede doel. Lees hier meer over op onze site. Klik op Wie, Wat, Waar in het menu aan de linkerkant van de website en daarna op de link Goede doelen.

Je verdiende saldo kan je ten aller tijde opvragen en/of laten uitbetalen. Dit dien je dan wel zelf aan te vragen, je krijgt dus niet bij elk verkocht kledingstuk een bericht, maar wél aan het eind van dat seizoen! Boven de 20 euro maken we het over per bank of giro, kleinere bedragen worden contant verrekend in de winkel.

Kortom, voor professionele verkoop van je overbodige MERK-kleding, laat je Deugniet Kinderkleding Utrecht ermee aan de slag gaan!

Het brengen van je merk-kleding kan altijd gedurende onze openingstijden en we proberen het in principe GELIJK te selecteren (met een kopje koffie). Het kan voorkomen dat directe selectie niet lukt door drukte, dan spreken we dat ter plekke af. Latere selectie is vaak binnen één of twee dagen afgerond.

Graag tot ziens bij DEUGNIET Kinderkleding!
Het Deugnietenteam


Altijd als eerste op de hoogte van updates en nieuwe producten?

Deugniet Kinderkleding Mailing lijst

Alle weergegeven prijzen in EURO. Prijzen zijn inclusief BTW .

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap