winkeltjes.net | je eigen webwinkel op internet!

Startpagina | Voorwaarden | Bedrijfsgegevens | Helpdesk | Mail ons | Gastenboek | Linksspacer


Bestelling bekijken
Bestelling verzenden

MENU
Webwinkel bestellen
Extra opties bestellen
Vergelijk winkelpakketten
Veel gestelde vragen

ONZE KLANTEN
Winkelstraat
Informatieve websites

BANNERS
Kant en klare banners
Voorbeeld banners

PORTFOLIO
Portfolio webdesign
Portfolio vormgeving

NIEUWS
Nieuws 2015
Nieuws 2014

OVERIG
Bedrijfsgegevens
Helpdesk
Partners
Onderhoud en Storingen

NIEUWE WEBWINKELS/SITES
Speelgoedfeestje
VaasSok
Rozengeur en Maneschijn

VOLG ONS
Volg Winkeltjes.Net op 
Facebook Volg Winkeltjes.Net op TwitterQShops

paypal verified ideal

Voorwaarden Winkeltjes.net | eigen webwinkel beginnen

Voorwaarden Winkeltjes.net Leverings, gebruiks- en betalingsvoorwaarden voor het gebruik van de webwinkels van winkeltjes.net.

1. Levering
De webwinkels worden leeg opgeleverd met de standaard instellingen. In overleg stelt winkeltjes.net de door de klant gewenste kleuren in en plaatst eventueel het door de klant aangeleverde logo en/of de teksten.

2. Gebruik
De layout van de webwinkel kan worden gewijzigd binnen de mogelijkheden van het beheer menu. Extra mogelijkheden zijn continu in ontwikkeling en kunnen mede door vragen van klanten eerder worden gepland.

Het is niet toegestaan om pornografisch of ander aanstootgevend materiaal te plaatsen en/of te koop aan te bieden, evenals producten en/of materialen die in strijd zijn met de wet.

Voor de hoeveelheid dataverkeer wordt het fair use principe gehanteerd. Dit houdt in dat u een redelijk, gemiddeld dataverkeer kunt genereren op uw site, maar geen extreem verkeer mag veroorzaken. Extreem verkeer wordt over het algemeen alleen veroorzaakt door het ter download aanbieden van grote (o.a. muziek-, video- en programma-) bestanden in uw webwinkel.

3. Betaling
Alle betalingen geschieden op basis van vooruitbetaling, binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur.
Indien u gebruik maakt van de mogelijkheid tot termijnbetalingen, dient u er rekening mee te houden dat u de overeenkomst voor een heel jaar aangaat en dat bij niet tijdige betaling van een termijn het volledige jaarbedrag door ons in n keer opeisbaar wordt. U kunt termijnbetaling selecteren bij afronding van uw bestelling. Het juiste totaalbedrag wordt dan direct zichtbaar, dit bedrag wordt dan gedeeld door het aantal gewenste termijnen.

Bij niet tijdige betaling wordt de webwinkel tijdelijk van de server verwijderd. Dit ontslaat de klant niet van zijn betalingsverplichting jegens ons.

4. Verlenging
Webwinkels worden beschikbaar gesteld voor de periode van een jaar. Daarna volgt automatische verlenging, tenzij tijdig is opgezegd.
Bij winkels zonder eigen domeinnaam ontvangt de klant n maand voor het aflopen van de termijn een factuur voor het volgende jaar en deze dient de klant binnen 14 dagen te betalen.
Bij winkels met eigen domeinnaam ontvangt de klant twee maanden voor het aflopen van de termijn een factuur voor het volgende jaar en deze dient de klant binnen 14 dagen te betalen.

5. Opzegging
Opzeggen kan op ieder gewenst moment binnen de lopende periode, de klant kan de winkel tot het einde van de periode blijven gebruiken. Restitutie van reeds betaalde bedragen is niet mogelijk.
Opzegging winkel zonder eigen domein: n maand vr einde van de contractperiode.
Opzegging winkel met eigen domein: drie maanden vr einde contractperiode. U ontvangt van ons altijd een ontvangstbevestiging! Geen ontvangstbevestiging ontvangen? Belt u ons op tijdig op telefoonnummer: 023 547 4459! Bij niet tijdige opzegging zijn wij genoodzaakt u de kosten voor de nieuwe termijn in rekening te brengen.
Opzeggen, c.q. verwijderen van de webwinkel wordt per direct door winkeltjes.net uitgevoerd wanneer de klant zich niet houdt aan de voorwaarden genoemd onder gebruik (2). Eventuele kosten voor het opnieuw activeren van de winkel zijn voor rekening van de klant.

Bedrijfsgegevens:
Winkeltjes.net is een initiatief van:
CompanyOnNet Webdesign & Internet Services
Javalaan 3
2103 VD HEEMSTEDE
E-mail: info@winkeltjes.net
T: 023 547 4459 (acquisitie op dit nummer wordt niet op prijs gesteld).

Bankgegevens:
Rabobank Zuid Kennemerland - Haarlem
t.n.v. CompanyOnNet te Heemstede
IBAN: NL 46 RABO 0161 3376 78
BIC/SWIFT: RABONL2U

Overige info
KvK Amsterdam: 34172628
BTW: NL 1864.64.563.B01

Webwinkel bestellen | Vergelijk winkelpakketten | Startpagina | Voorwaarden | Bedrijfsgegevens


Alle prijzen zijn weergegeven in EURO. Prijzen zijn inclusief BTW.

Powered by winkeltjes.net
een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap