winkeltjes.net | je eigen webwinkel op internet!

Startpagina | Voorwaarden | Bedrijfsgegevens | Helpdesk | Mail ons | Gastenboek | Linksspacer


Bestelling bekijken
Bestelling verzenden

MENU
Webwinkel bestellen
Extra opties bestellen
Vergelijk winkelpakketten
Veel gestelde vragen

ONZE KLANTEN
Winkelstraat
Informatieve websites

BANNERS
Kant en klare banners
Voorbeeld banners

PORTFOLIO
Portfolio webdesign
Portfolio vormgeving

NIEUWS
Nieuws 2015
Nieuws 2014
Archief

OVERIG
Bedrijfsgegevens
Helpdesk
Partners
Onderhoud en Storingen

NIEUWE WEBWINKELS/SITES
Hip2day
Tijdgevers
My Jewelry Party
S-Styling
Kelrys Boutique
Mtershop

VOLG ONS
Volg Winkeltjes.Net op 
Facebook Volg Winkeltjes.Net op TwitterQShops

paypal verified ideal

Archief 2009

22-10-2009 | mogelijkheid voor het plaatsen van meerdere producten naast elkaar

Vanaf vandaag is het mogelijk om je winkel in te richten met meerdere artikelen naast elkaar. Hierdoor ontstaat er een catalogus presentatie van je producten.
De optie is te vinden onder de instellingen van je winkelbeheer. Je hebt de keuze uit 1 tot 4 kolommen/producten naast elkaar, net waar je voorkeur naar uitgaat.


01-10-2009 | pakketten webwinkels gewijzigd

Per vandaag zijn onze producten gewijzigd. We bieden nu grotere webwinkels aan zonder meerprijs.

Alle 2 MB webwinkels met een eigen domein zullen eerdaags geupgrade worden naar een 5 MB webwinkel en - indien nog niet gebeurd - zal de optie voorraad/online reservering worden ingebouwd.
Alle 10 MB webwinkels met een eigen domein zullen eerdaags geupgrade worden naar een 15 MB winkel en - indien nog niet gebeurd - zal de optie voorraad/online reservering worden ingebouwd.
Heb je een grotere winkel, dan zal hiervoor de prijs natuurlijk in verhouding worden aangepast.

De prijs voor extra serverruimte is verlaagd van EURO 12.50 per MB naar EURO 10.00 per MB.

Je kunt dus straks meer producten aanbieden, zonder dat hiervoor een extra bedrag in rekening wordt gebracht.


26-09-2009 | aanvulling zoekmachine optimalisatie (SEO) tips voor webshops

Er is een aanvulling aangebracht aan de zoekmachine optimalisaite (SEO) tips welke je kunt vinden via je winkelbeheer onder de help functie (punt 5.)
Doe er je voordeel mee!


13-09-2009 | implementatie Excelsheets in webwinkels afgerond

De implementatie van de Excelsheets in het winkelbeheer is afgerond. De winkels die gebruik maken van automatisch reserveren en/of het voorraadsysteem beschikken nu over een export functie naar Excel. Hiermee is het mogelijk om een sheet met de artikelen uit je webwinkel naar Excel over te zetten. De sheet is onder andere erg handig te gebruiken bij je voorraadinventarisatie.


12-09-2009 | aanvulling zoekmachine optimalisatie (SEO) tips webshops

Er zijn een aantal aanvullende tips geplaatst bij de zoekmachine optimalisatie (SEO) tips (te bekijken via je winkelbeheer/help).
Doe er je voordeel mee.


12-09-2009 | winkeltjes.net | uitbreiding voorraadsysteem webwinkels

Zoals gisteren aangekondigd, zijn we vandaag begonnen met de implementatie van de excelsheets in het winkelbeheer.

De winkels die gebruik maken van automatisch reserveren en/of het voorraadsysteem krijgen de beschikking over een export functie naar Excel. Hiermee is het mogelijk om een sheet met de artikelen uit je webwinkel naar Excel over te zetten. Deze is bijvoorbeeld te gebruiken voor voorraadinventarisaties of om te kijken welke artikelen en plaatjes je nu in je winkel hebt staan zonder dat je één voor één door de afdelingen hoeft te scrollen.


11-09-2009 | implementatie excelsheets in webwinkels

Zoals eerder al aangekondigd blijven de ontwikkelingen doorgaan en komen er nog meer aanpassingen in de webwinkels.

Als alles meezit beginnen we dit weekend met het implementeren van excelsheets in het winkelbeheer van de webwinkels die met voorraadbeheer/online reservering werken.

Met deze excelsheets is het mogelijk om je artikelen en voorraad vanuit je webwinkel te exporteren naar excel om bijvoorbeeld te gebruiken voor je voorraadinventarisatie.

Hiermee hopen we dat onze webwinkels nog beter aansluiten bij de wensen van onze klanten.


18-08-2009 | nieuwe banners toegevoegd + SEO optimalisatie webshops

Vandaag zijn er een aantal nieuwe kant en klare banners toegevoegd en bieden we hiermee gelijk een nieuwe mogelijkheid aan:
1. Mogelijkheid om alleen een banner voor je winkel te bestellen;
2. Mogelijkheid om de reclamebanners apart te bestellen.
Wij denken dat we hiermee weer aan een aantal vragen tegemoet komen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) webshops

De aankomende weken zal er aan elke winkel een zichtbare sitemap worden toegevoegd. Deze sitemap verschijnt onderin je winkel in kleine letters en geeft een overzicht van je webwinkel weer.

Ondanks dat onze winkels zo zijn opgebouwd dat de zoekmachines je afdelingen als zichtbare sitemap zien, blijft het hier vragen regenen over sitemaps. Het is daarom dat wij hebben besloten dit in elke winkel standaard in te bouwen. De sitemaps zullen door ons handmatig per winkel geplaatst moeten worden, dus daar zijn we nog wel even zoet mee. Als de sitemap eenmaal in je winkel is geplaatst, hoef je daar zelf nooit iets aan te doen. Elke keer als je wijzigingen aanbrengt op je site, wordt de sitemap automatisch aangepast.


16-08-2009 | zoekmachine optimalisatie (SEO) webshops

De winkels van winkeltjes.net zijn zoekmachine (SEO) vriendelijk opgebouwd. Wil je hier optimaal gebruik van maken, lees dan de tips onder help (in je winkelbeheer, punt 5).


13-08-2009 | opties meerdere in winkelbeheer uitgebreid

Voor die klanten die in hun webshop niet met het voorraadbeheer werken, is de optie 'meerdere' uitgebreid van vijf naar tien artikelen. Gemak dient de mens.
Inmiddels wordt er alweer aan een extra optie gewerkt. Hierover later meer.


10-08-2009 | nieuw winkelbeheer geïnstalleerd

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn is er vandaag een nieuw winkelbeheer geimplementeerd in de webwinkels. Veel overzichtelijker en met meer mogelijkheden.

Nieuw is dat het voorraadbeheer nu standaard bij de webwinkels met een eigen domein is ingebouwd, dat artikelen makkelijker zijn te bewerken en/of aan te passen, alles op product en afdelingsniveau overzichtelijker bij elkaar staat.

De eerste positieve reacties zijn al binnen. Dank daarvoor!


06-08-2009 | Winkeltjes.net is aangesloten bij QShops

Winkeltjes.net heeft zich als partner aangesloten bij QShops, de sterkst groeiende brancheorganisatie en belangenbehartiger van bedrijven in Nederland die zich bezighouden met het verkopen op afstand aan consumenten. Bij Qshops aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de gedragscode. Qshops heeft mede ten doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van aankopen via internet, per telefoon, catalogus en post te vergroten.

Alle aangesloten bedrijven worden op een reeks van criteria getoetst en geadviseerd ter aanvulling en verbetering. QShops wil dan ook graag samenwerken met gemotiveerde ondernemers die correct en eerlijk zakendoen. Relaties van Winkeltjes.net kunnen nu vrijblijvend certificering aanvragen.
Een bij Qshops aangesloten webwinkel voert een privacyprotocol met het doel dat persoonlijke gegevens van de internetconsument niet worden misbruikt. Tevens wordt het herroepingrecht, maximale levertijd en correcte creditering binnen termijn uit de Wet kopen op afstand nageleefd. Daarnaast bemiddelt QShops als organisatie bij klachten/geschillen die ontstaan tussen Consument en Ondernemer. QShops stelt hier altijd ten doel om binnen een zo kort mogelijke periode tot een passende oplossing te komen. Bij zowel leden als consument wordt verwacht dat er wordt meegewerkt aan genoemde oplossing.

Voor bedrijven die nog niet bij QShops zijn aangesloten en werken met Winkeltjes.net, is certificering mogelijk. Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor certificering. QShops kent geen opzegtermijn en het lopende kwartaal is vrij van bijdrage. Deze gratis periode kan benut worden om de voordelen van certificering te ervaren. Je site wordt uitgebreid getoetst en waar nodig voorzien van advies ter aanpassing en of verbetering.
Je bedrijf en shop(s) direct aanmelden kan online via deze link.


25-07-2009 | kinderkleding.com – nieuwe advertentie mogelijkheden

De site kinderkleding.com is aangepast en is voorzien van een nieuwe layout en nieuwe mogelijkheden om te adverteren.

Als klant van CompanyOnNet/Winkeltjes.net met een baby- of kinderkleding webwinkel kon je hier altijd al gratis adverteren met een tekstlink. Dit blijft in de toekomst ook zo, echter nu is er ook de mogelijkheid om op andere manieren te adverteren zodat je webwinkel nog meer opvalt.

Iedereen met een webwinkel in baby- en of kinderkleding kan nu betaald adverteren op kinderkleding.com. Mocht je interesse hebben in betaald adverteren, neem dan even een kijkje op de site kinderkleding.com en kijk naar de mogelijkheden.

Klanten van CompanyOnNet/Winkeltjes.net krijgen naast de vermelding van hun gratis tekstlink op betaald adverteren altijd 10% korting. Bestellen kan via de website kinderkleding.com en betalen doe je dan na ontvangst van onze factuur zodat wij de korting kunnen verwerken.

N.b.: Wil je graag je tekstlink vet afgebeeld zien op kinderkleding.com, plaats dan een link terug en stuur ons een mailtje met de mededeling waar de link staat. Na controle zullen wij je standaard tekstlink dan omzetteen in een vette tekstlink.


23-07-2009 | winkelstraat aangepast

De winkelstraat wordt regelmatig bezocht door geïnteresseerde kopers. Om hen tegemoet te komen hebben we de opzet duidelijker gemaakt zodat een koper sneller een winkel met het product van zijn of haar keuze kan vinden.


Naar boven

Alle prijzen zijn weergegeven in EURO. Prijzen zijn inclusief BTW.

Powered by winkeltjes.net
een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap